Det skal være en god og konstruktiv oplevelse at få akupunktur behandling hos mig. Jeg har arbejdet meget med at dygtiggøre mig indenfor forskellige akupunktur metoder, sådan at der altid er flere måder at gribe behandlingen an på.

Jeg er uddannet akupunktør hos København & Aarhus Akupunkturskole, og er medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) er jeg RAB godkendt. RAB står for registreret alternative behandler, og er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.

 

Det er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, videreuddannelse, etik og god klinisk praksis. Formålet er, at sikre garanti til professional behandling, og dermed give patienten større sikkerhed og tryghed. Zen Akupunktur opfyder disse krav:
 

  1. Uddannet i anatomi, fysiologi og sygdomslære

  2. Er underlagt regler om god klinisk praksis og etiske retningslinjer

  3. Uddannet i andre aspekter af TCM (Traditionel Kinetisk Medicin)

  4. Mit PA medlemskab forpligtiger at man løbende efteruddanne sig

  5. Tavshedspligt

  6. Har de nødvendige forsikringer

  7. Forsvarlig lagring af personfølsomme oplysninger

  8. Godkendt til tilskud fra de fleste forsikringsselskaber

Akupunkturens historie

Akupunktur er en behandlingsmethode der tilhører traditionel kinesisk medicin (TCM). Den er baseret på en holistisk tilgang til behandling af sygdom, der har sin rod i anvendelse af naturens egen midler til helbredelse.

Akupunktur tog sin begyndelse i Kina for flere tusinde år siden. Den første lærebog i akupunktur blev skrevet 2698-2589 f.Kr. (!), og er en lærebog i kinesisk lægekunst og om, hvordan mennesket kommer i balance med sig selv. Bogen hedder “Huan Di Nai Jing”, hvilket oversat betyder “Gule Kejsers Lærebog i intern medicin”, skrevet af den Gule Kejser og hans livlæge og minister Chi Po.


 

Den har sit rod i Taoistisk filosofi. Taoismens grundtanke er, at vi mennesker er en integreret del af universet. De samme regler gælder for mennesker og naturen, hvorfor kroppen skal vurderes i dens helhed. Ved akupunkturbehandling behandles ikke kun de oplevede symptomer.

IMG_0423_edited.jpg
old painting - beating up russian.png

Om klinikken

Calligraphics.jpg

Akupunkturens virkning

Det grundliggende princip i akupunktur er, at energi (Qi) gennemstrømmer hele kroppen og de nærmeste omgivelser.  Du er sund ifølge kinesisk medicin, når strømmen af Qi er afbalanceret og harmonisk. Når der opstår blokering af kroppens energibaner, kendt som meridianer, stagnerer energi, hvilket kan give problemer både af fysisk, og psykisk karakter. Dette kan bl.a forårsage smerte, lede til hormonelle sygdomme, søvnproblemer etc.
 

Ved hjælp af akupunktur stimuleres energibanernes naturlige flow ved at stille nåle steder, som befinder sig hovedsagligt, men ikke udelukkende, langs med meridianerne. Herved løsnes stagnationer, blokeringer fjernes og kroppens balance genoprettes.

 

Man behandler altså hele kroppens ubalance, og dermed også den underliggende årsag til sygdom, og ikke kun de symptomer du, som patient, umiddelbart mærker.Der foreligger bredt videnskabelig dokumentation for akupunkturs virkning. Verdenssundheds-organisationen under FN (WHO), anbefaler således akupunktur til en lang række lidelser.

Åbningstider

9 til 16

Bestil tid - ring nu !       
        53 12 88 41

Skulle medarbejdere være optaget

bedes du venligst læggebesked.

Vi ringer hurtigt tilbage !

japen10.png
  • Facebook

©2021 ved Zen Akupunktur ApS.